Skip to Content

Sjømatopplevelse med båttur og lunsj på Cornelius Sjømatrestaurant

Bestill nå! SJØMATOPPLEVELSE MED BÅTTUR OG LUNSJ PÅ CORNELIUS SJØMATRESTAURANT

På Cornelius serveres både lunsj og middag. Her på denne siden kan du bestille lunsjturen. Middagsturen finner du det her

Meteorologisk maulemeny LITEN, inkludert båttransport, kr. 895,- per gjest (barn 595,-)
Liten maulemeny passer for deg som er "lunsj-sulten". Maulemenyen er en mer uformell form for servering enn den tradisjonelle 5-retteren. Den serveres som en “delemeny” rett på bordet, og den inneholder et rikholdig utvalg sjømat i tillegg til søtsaker til dessert. Inspirert av dagens vær, kjøkkensjefens sinnsstemning, og sjømat i sesong. Tilberedt med nyskapende matlagingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat. Hos oss er det råvarekvaliteten som står i fokus, og menyen endres daglig i takt med tilgangen på råvarer.

Meteorologisk Maulemeny STOR, inkludert båttransport, kr. 1095,- per gjest (barn 595,-)
Veldig sulten? Da anbefaler vi å gå for STOR meny. Maulemenyen er en mer uformell form for servering enn den tradisjonelle 5-retteren. Den serveres som en “delemeny” rett på bordet, og den inneholder et rikholdig utvalg sjømat i tillegg til en sesongbasert dessert. Den store menyen inkluderer også smaksprøver fra vår RÅbar. Inspirert av dagens vær, kjøkkensjefens sinnsstemning, og sjømat i sesong. Tilberedt med nyskapende matlagingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat. Hos oss er det råvarekvaliteten som står i fokus, og menyen endres daglig i takt med tilgangen på råvarer.

Avgang:
Opplev en nydelig skjærgårdstur fra Bryggen i Bergen til Holmen på Bjorøy. Fast avgang kl 11.30 fra Dreggekaien på Bryggen (skur 8) vis a vis Radisson Blu Royal Hotel og Clarion Collection Hotel Havnekontoret. Retur fra Holmen kl 14.30. Båtturen tar 25 minutter. Varme og trygge båter bringer dere sikkert og komfortabelt fram og tilbake, uansett vær. Ta kontakt dersom du ønsker å leie egen charterbåt. 
 
Spesielle behov:
Har du allergier eller spesielle behov som vi bør vite om, vennligst skriv det i kommentarfeltet ved bestilling. Bestillinger med slike behov må gjøres minimum 48 timer på forhånd.

Foredrag:
Kun på forespørsel for grupper

Online booking:
Din epost bekreftelse er din billett. Vennligst ta med denne bekreftelsen som bevis på betaling ved ombordstigning.
Dersom du har bestilt med rabatt for Bergenskortet, må gyldig Bergenskort fremvises i restauranten.

Back to top