Skip to Content

Fjordcruise Bergen - Alverstraumen

Bestill nå! FJORDCRUISE BERGEN - ALVERSTRAUMEN

Opplev det fantastiske fjordlandskapet i Nordhordland på dette tre-timers fjordcruiset fra Bergen til Alverstraumen.

Om båten:
M/S Eric Bloodaxe er en moderne sightsseeing båt som har god plass ute og inne, og ikke minst en fantastisk utsikt fra panoramadekket. Båten er tilrettelagt for rullestolbrukere både ute og inne på hoveddekket, og her er det også plass til barnevogn. Ombord er det to barer med alle rettigheter for drikke. Mat selges ikke ombord, men ta gjerne med din egen matpakke. 

Avgang: 
Avgang fra Børshopen på Fisketorget, rett bak Turistinformasjonen, i gangavstand fra de fleste hoteller i Bergen. Dette er en rundtur og du returnerer til samme sted etter endt tur.

Varighet:
3 timer

ONLINE BOOKING: 
Din epost bekreftelse er din billett til turen. Vennligst ta med utskrift eller vis din bekreftelse på mobilen ved ombordstigning.

​​​​​Avbestillingsregler:
Ved avbestilling inntil 72 timer før avgang refunderes billetter med 100 %. Ved avbestilling mindre enn 72 timer før avgang refunderes ikke billettkostnaden. Kontakt utsalgsstedet du kjøpte billett ved avbestilling.

Bergenskortet:
Benytter du Bergenskortet får du 15% rabatt. Husk at gyldig kort må fremvises ved ombordstigning for hver person i bestillingen. Ikke tilgjengelig på familiebillett.

 

Back to top