Skip to Content

Martin's byvandring - Bergen til fots

Bestill nå! MARTIN'S BYVANDRING - BERGEN TIL FOTS

OBS! Denne turen vil kun ble gjennomført på TYSK i 2020!!

Bli med meg på en oppdagelsesreise gjennom byen min og bli inspirert av Bergen!

Bjørgvin, som betyr "den grønne engen mellom fjellene", var det opprinnelige navnet på byen da det ble grunnlagt i det 11. århundre. Nå er byen selvsagt kjent som Bergen og har utviklet seg gjennom århundrene fra en eng til en pulserende Kulturby.

Det er mange grunner til at Bergen har blitt mitt nye hjem: de pittoreske fargerike trehusene som gir byen en spesiell sjarm, de vakre naturlige omgivelsene med de 7 fjell, nærhet til fjordene og ikke minst de ulike kunstneriske og kulturelle opplevelsene - for bare å nevne noen!

For mange besøkende er Bergen den vakreste byen i Norge. Hvorfor det? Bli med på tur og se for deg selv! På denne turen kommer du til å bli kjent med de viktigste severdighetene i Bergen som Bergenhus Festning, Bryggen og Mariakirken med flere. Jeg viser deg ikke bare byens historie og natur, men også Bergenserne og livet i Bergen i dag.

City Walking Tour 2020

01.08.20-30.09.20 Tirsdag - Søndag kl 13.15 (på tysk)


Varighet:
2,5 timer

Oppmøte:
Møt opp ved trappene som fører opp til Turistinformasjon på Fisketorget. Adresse: Strandkaien 3, 5013 Bergen

Minimum antall:
Minimum antall deltakere er 2 personer. Vær oppmerksom på dersom det er mindre enn 2 personer, vil turen avlyses. Dette gjøres på oppmøtestedet.

ONLINE BOOKING:
Din e-postbekreftelse er din billett og må vises i starten av turen. Du kan ta med en utskrift  eller vise e-postbekreftelsen på mobilen.

Avbestillingsregler:
Turen kan avbestilles opptil 48 timer før turen starter med full refusjon. Avbestilling etter dette vil ikke bli refundert.
Dersom guiden Martin skulle bli syk, kan tur også gjøres av en annen guide eller avbestilles (med full refusjon).

Back to top