Skip to Content

Sjømatopplevelser med båttur og middag på Cornelius Sjømatrestaurant

Bestill nå! SJØMATOPPLEVELSER MED BÅTTUR OG MIDDAG PÅ CORNELIUS SJØMATRESTAURANT

Nydelig båttur og unik sjømatopplevelse på Cornelius Sjømatrestaurant på Holmen utenfor Bergen.

Noe av det mest eksotiske den vestlandske skjærgården kan by på, finner du like utenfor Bergen! Cornelius er en av Norges beste  sjømatrestauranter. Restauranten ligger i sjøkanten på en holme med spektakulær utsikt til fjord og fjell, sjø og skjær, båter og skip.

På Cornelius serveres både lunsj og middag. Her på denne siden kan du lese mer om middagen og bestille online. Vil du vite mer om lunsjtilbudet, finner du det her.

Cornelius holder åpent hele året. I fint sommervær åpnes skyvedører, og vi dekker bord på kaien med servering av en lettere meny. I mer ruskete vær skaper vi en lun stemning innendørs med kraftigere smaker, fyr i peisen og levende lys. Hver årstid – hver dag – gir unike og spennende smaksopplevelser på Holmen.

Velg mellom følgende menyer:

5 retters meny:
Inspirert av dagens vær tilbyr Cornelius sin berømte 5-retters meteorologiske meny med sjømat og tilbehør av utsøkt kvalitet, tilberedt med nyskapende matlangingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat.

Voksen: kr 1145. Barn kr 795

Skalldyrtårn:
Tillegg kr 100 per person. Minimum 2 personer. Denne må bestilles innen kl 12 samme dag.
Velger du Skalldyrtårn serveres rettene på løpende bånd. Det startes med sekundferske råvarer fra vårt eget skalldyrstårn. Rettene varierer i tråd med tilgjengelighet og kvalitet, men eksempler kan være o-skjell, østers, kamskjell og sjøkreps. Videre serveres Cornelius sin egen fisk- og skalldyrsuppe. Her styres smakene og kokkens tilpasninger av vær og vind. En varm sommerdag serveres en lettere suppe, mens kokken gjerne er raus med krydder og chilli når høstens stormer herjer som verst. Helt til slutt serveres klassikere som reker, blåskjell og krabbe.
Ikke tilgjengelig i perioden 12. mai - 30. juni 2019.

Voksen: kr 1245. Barn kr 895

Oppgradering fra Skalldyrtårn til Corneliusmeny:
Minimum 2 voksne. Denne må bestilles innen kl 12 samme dag.
Corneliusmeny er en oppgradert variant av vår Skalldyrmeny. Her serveres det i tillegg hummer, dagens fisk og vår egenproduserte røykelaks. Innholdet på våre skalldyrmenyer vil variere i tråd med sesongsvingningene, og vi serverer til enhver tid de råvarene som er av best kvalitet.
​​​​​​​Ikke tilgjengelig i perioden 12. mai - 30. juni 2019.

Voksen: kr 1595. Barn kr 795 (barn får 5 retters ordinær meny)

Avgang:
Opplev en nydelig skjærgårdstur fra Bryggen i Bergen til Holmen på Bjorøy. Fast avgang kl 18.00 fra Dreggekaien på Bryggen (skur 8) vis a vis Radisson Blu Royal Hotel og Clarion Collection Hotel Havnekontoret. Retur fra Holmen kl 22.30. Båtturen tar 25 minutter. Varme og trygge båter bringer dere sikkert og komfortabelt fram og tilbake, uansett vær. Ta kontakt dersom du ønsker å leie egen charterbåt. Enkelte dager om sommeren settes opp ekstra avgang også kl. 19.00.
 
Spesielle behov:
Har du allergier eller spesielle behov som vi bør vite om, vennligst skriv det i kommentarfeltet ved bestilling. Bestillinger med slike behov må gjøres minimum 48 timer på forhånd.

Foredrag:
Kun på forespørsel for grupper

Sesong:
Tilgjengelig hele året, men kun på enkelte dager og på forespørsel januar - mars.

Online booking:
Din epost bekreftelse er din billett. Vennligst ta med denne bekreftelsen som bevis på betaling ved ombordstigning.
Dersom du har bestilt med rabatt for Bergenskortet, må gyldig Bergenskort fremvises i restauranten.

Avbestilling: Kostnadsfritt innen 48t før ankomst på epost til booking@cornelius-restaurant.no

Back to top