Skip to Content

Fjordcruise & Sjømatbuffet i Bergen

Bestill nå! FJORDCRUISE & SJØMATBUFFET I BERGEN

Nydelig lunsj eller middag tur med båten Lykkeper. Opplev Bergen by og den vakre byfjorden fra sjøsiden. Om bord kan du også nyte kortreist og fantastisk sjømat.

Nå kan du oppleve Bergen by fra sjøsiden med båten MS Lykkeper. Vi går ombord fra kaien utenfor Fish Me og Mathallen, på Fisketorget i Bergen. Turen går ut Vågen, forbi Bryggen, Rosenkrantztårnet, Håkonshallen, Bergenhus Festning, Norges Fiskerimuseum, Sandviken, Nyhavn og Gamle Bergen før turen igjen går tilbake til Fisketorget. Når vi klapper til kai ved Mathallen på Fisketorget igjen har våre gjester hatt tilgang til en nydelig utsikt over Bergen by og alle de fantastiske syv fjellene rundt. Alt dette får du oppleve som gjest hos oss i løpet av halvannen time.

MS Lykkeper ble bygd i 1969 ved Salthammers Båtbyggeri og har kapasitet til 170 passasjerer. Lykkeper har tre koselige salonger, panorama vinduer, god plass ute på dekk og er godt egnet til sommerfest for firmaer, jubileer, representasjon og andre arrangementer. Vi legger til rette for hver anledning.

Meny:
Underveis serveres en fantastisk rikholdig sjømatbuffé med ferske reker, krabbe, sjøkreps, snøkrabbe, blåskjell, røkt laks, varmrøkt laks, makrell, sild, fiskesuppe, hummersuppe m.m.. I likhet med Fish Me fiskebutikk og restaurant, har vi fokus på kortreist, lokal, naturlig og fersk sjømat. Som tilbehør serverer vi aioli, brød, salat m.m. Alt dette og mer til, kan du spise så mye du vil av på turen.

Er du ikke en stor tilhenger av sjømat, eller av andre årsaker ønsker alternativer som vegetar eller f.eks. på grunn av allergi, men likevel ønsker å være med oss på et flott fjordcruise sammen med venner og familie, lager vi gjerne alternativer til deg. Skriv en kort forespørsel i kommentarfeltet om hva du ønsker, så ordner vi det meste.

Pris:
Lunsj cruise 1,5t inkludert mat: Pris voksne: kr 849. Barn: kr 425
Lunsj cruise 1,5t eksklusiv mat: Pris voksne: kr 399. Barn: kr 199

Middag cruise 2,5t inkludert mat: Pris voksne: kr 949. Barn: kr 475
Middag cruise 2,5t eksklusiv mat: Pris voksne: kr 499. Barn: kr 249

Ingen student/honnør rabatt.

Drikke:
Vi har fokus på det lokale også når det gjelder det du skal drikke ombord. Vi anbefaler å prøve våre lokale varianter av øl og sider. Men vi har selvfølgelig også et utvalg av gode viner. Musserende og Champagne har vi også. Norsk akevitt, eller andre varianter av sterkere saker med norsk forankring. I tillegg har vi selvfølgelig kaffe, te, mineralvann, brus og juice. (Drikke er ikke inkludert i prisen)

Annen info:
Eier, Arnfinn Djukastein, har drevet fiskehandel på Fisketorget i Bergen siden 1990, og har lang erfaring med sjømat i alle variasjoner. Fish Me Seafood Buffet & Fjord Cruise er en del av Fish Me som har fiskebutikk og restaurant inne i den nye Mathallen på Fisketorget. På grunn av økt popularitet og utfordringer med å få plass til alle gjesten i Fish Me i en travel sommersesong, har vi utvidet med Fish Me Seafood Buffet & Fjord Cruise, hvor du også får deg en fin tur på sjøen.

Rullestolbrukere er velkommen. Vi løfter manuelt ombord, og det vil kun være adgang til nedre dekk og krever at kunden har medhjelper.

Avgang: 
Like utenfor Turistinformasjonen og på Fisketorget (i motsatt ende av bygget enn inngang til Turistinformasjonen). Veldig sentralt og lett å finne.

Billetter:
Billetter kan kjøpes online her på visitBergen.com, i Turistinformasjonen i Bergen, i restauranten Fish Me på Fisketorget, ved å sende e-post til booking@fishmefjordcruise.no eller kjøpe ved ankomst på båten(forbehold om utsolgt). Dersom du ønsker å bestille hele båten ta kontakt på e-post. Også for turer utenom sesong.

ONLINE BOOKING:
Din epost bekreftelse er din billett som vises ved ombordstigning. Du kan ta med en utskrift eller vise denne bekreftelsen på din mobil.

Online booking med Bergenskortet:
Benytter du Bergenskortet får du rabatt. Velg antall barn/voksne og legg deretter til rabatten. Husk at gyldig Bergenskort må fremvises ved ombordstigning. Hver person i bestillingen må ha gyldig Bergenskort.

Kansellering:
Turen kan kanselleres inntil 48 timer før avgang uten omkostninger. Kansellering etter dette vil ikke bli refundert. Om du ønsker å booke om din time til annet tidspunkt er vi behjelpelig med dette basert på tilgjengelighet.

Back to top